Viewed 57 times 2 Answers
2 Reply
گزینه ۱ اگه همراه داری yes اگه نداری no گزینه دوم no چون شما ویزا و پرمیت کانادا که ندارید اگه داری بزن yes
2021-10-06 09:07:00
ممنونم من دومی رو پس اشتباه زدم
2021-10-06 09:08:00

Similar Question:
#Do you have

برای قسمت National identity document of the applicant پرسیده : Do you have a valid national identity document? (required) Not all countries issue a national identity document If you have one, provide your information من هنوز کارت ملی ام رو دریافت نکردم و یک برگه موقت دارم که روی اون تاریخ چاپ رو زدن من همین تاریخ رو بزنم؟ و اینکه این سوال ستاره دار هسست و بایستی جواب داده بشه
2021-09-10 12:01:00 #Canada [Do you have] ویزا

برای قسمت National identity document of the applicant پرسیده : Do you have a valid national identity document? (required) Not all countries issue a national identity document If you have one, provide your information من هنوز کارت ملی ام رو دریافت نکردم و یک برگه موقت دارم که روی اون تاریخ چاپ رو زدن من همین تاریخ رو بزنم؟ و اینکه این سوال ستاره دار هسست و بایستی جواب داده بشه
2021-09-10 12:55:00 #Canada [Do you have] ویزا

ما سابمیت کردیم ویزا رو الان متوجه شدیم این سوال رو بله زدیم، فک کردیم منظورشان اعضای خانواده ( مثل برادر...) Do you have a family member who is a Canadian citizen or permanent resident and is 18 years or older? اما اشتباه کردیم مثل اینکه الان باید چیکار کنیم؟؟!!!
2021-10-03 00:02:00 #Canada [Do you have] ویزا

ما سابمیت کردیم ویزا رو الان متوجه شدیم این سوال رو بله زدیم، فک کردیم منظورشان اعضای خانواده ( مثل برادر...) Do you have a family member who is a Canadian citizen or permanent resident and is 18 years or older? اما اشتباه کردیم مثل اینکه الان باید چیکار کنیم؟؟!!!
2021-10-03 00:16:00 #Canada [Do you have] ویزا

جناب آقای ساجدی ممنون میشم راهنمایی کنید, یکی از سوالات اپلیکیشن سفارت این هست: Is work an essential component of your studies? اگه گزینه yes بزنم مدرک میخواد برای تایید من فقط در نامه پذیرشم نوشته شده ۴ هفته دوره کارآموزی دارم حالا جواب این سوال رو باید چی بزنم؟ چون مدرک دیگه ای برای ارائه ندارم فقط نامه پذیرشم هست؟
2021-08-31 05:21:00 #Canada

من کانادا هستم و ویزای تحصیلی دارم برای خانمم میخوام درخواست OWP بدم جواب این سوال رو چی باید بزنم؟ Are you accompanying a family member that has status in Canada, or has recently been approved to come to Canada? (required)
2021-09-15 17:42:00 #Canada

میتونم بپرسم؛ تو سایت هنوز register نکردم تو فرم آنلاین ۱۲۹۴ یک قسمت داره به نام Employment اونجارو چی بزنم اگر فقط یکسال سابقه طرح خدمت پیراپزشکان داشته باشم اون رو وارد کنم؟ چون در واقع employed محسوب میشده و حقوق میگرفتیم.
2021-09-05 02:54:00 #Canada

من ۴۰ روز از درخواست نوتم میگذره هیچی جواب نیومده ممکنه اصلا جوابی نیاد؟؟ من برای اینکه دلایل ریجکتیم بیاد درخواست داده بودم
2021-09-07 18:10:00 #Canada